Palvelun sopimusehdot

Sopimusehdot 20.11.2019 alkaen

 

Verkkokauppa

Barkside Bros Oy (Y-tunnus 2984304-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yhdistyksille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja vahvistamalla tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

 

Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Toimitustapa ja -kulut

Mikäli tuotteen toimituksesta koituu lisäkuluja ilmoitetaan niistä ennen tuotteen tilaamisen vahvistamista. Barkside Bros Oy toimittaa tuotteen noudettavaksi lähimpään Matkahuollon pisteeseen.

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja tuotteista riippuen 7-14 vuorokautta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan tilaajalle sähköpostitse.

 

Vaihto- ja palautusoikeudet

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja personoimattomia myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä Barkside Bros Oy:n asiakaspalveluun.

 

Ongelmatilanteet

Ota yhteys Barkside Bros Oy:n asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse osoitteesta woof@barksidebros.com