Story

Hiekkalaatikolla ne alkoivat lähentyä. Kuuden kaveruksen välit, joita yhdisti monetkin asiat tällä Telluksella. Yhdistävistä asioista yksi oli koirat, joita löytyi kaikkien perheistä. Koiria oli eri kokoisia ja eri värisiä, mutta kaikilla oli yhteisiä piirteitä. Karvaiset ystävämme olivat viihdyttäviä, mutta opettivat samalla kuudelle kaverukselle opetuksia elämästä, kuten huolenpidosta ja vastuuntunnosta.

Ympäristöt ja hiekkakakut vaihtuivat työpaikkoihin ja perheisiin. Koirat säilyivät. Joskus kauan sitten yksi puusepäksi päätyneistä kaveruksista muutti perheinensä taloon, jossa oli kivilattia. Talon remontti oli vielä kesken ja tilapäiset nukkumisjärjestelyt olivat kauniisti sanoen ahtaahkot. Puusepän perheenjäsenistä karvaisin – Luco-koira – valvotti perhettä yöllisillä juomahetkillään raahaten rosterikippoaan pitkin kovaa ja kolisevaa kivilattiaa. Isäntää pyydettiin ratkaisemaan pulma. Itäsuomalaisen kesämökin tontilta suomalaisesta pystymetsästä Uusimaalle raahatusta koivusta syntyi teline, joka piti kuppeja paikoillaan. Vahingossa syntyi myös muita positiivisia sivutuotteita, kuten Lucon vähentyneet vesileikit juomakipon äärellä sekä korotetun ruokailualustan aikaansaama syömistahdin rauhoittuminen. Telineen alle mahtui kätevästi myös laatikko, jossa Lucon ruokia saattoi säilyttää. Luomuksesta tuli jopa siedettävän näköinen ja sille löytyi nopeasti talosta paikka emännän tarkan sisustussilmän avittamana.

 

Kaverukset kyläilivät ja tahtoivat kotiinsa vastaavan laatikon arkea helpottamaan. Pian puuseppä alkoikin saamaan kyselyitä jo tutun tutuilta, ja nuo hiekkalaatikolla välinsä lähentäneet kaverukset alkoivat pallottelemaan ajatusta siitä, että tuotetta pitäisi tarjota helpottamaan kaikkien koiraperheiden arkea. Ajatusta palloteltiin vuosia, kunnes erään maaliskuisen saunaillan päätteeksi vuonna 2019 allekirjoitettiin perustamissopimus. Barkside Bros Oy oli syntynyt.

 

 

Barkside Bros tarjoaa laadukkaita Suomessa alusta loppuun käsintehtyjä koirakalusteita ja -tarvikkeita. Haluamme tuotteidemme symboloivan koiralle kotia sekä samalla näyttävän isännälle ja emännälle siltä, että tuote kuuluu kotiin. Laatu ja vastuullisuus kuuluvat avainprioriteetteihimme ja valmistammekin tuotteemme vain laadukkaimmasta mahdollisesta vastuullisesti hankitusta suomalaisesta puutavarasta.

Always look on the Barkside of life.